dimecres, 21 de novembre del 2007

ELS ALUMNES DE 3r d’ESO ACONSEGUEIXEN ENTREVISTAR-SE AMB EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT JOSÉ MONTILLA!!!


El repte ha estat superat amb èxit. Després d’entrevistar-se amb el líder de Convergència i Unió, Artur Mas, els alumnes que estan cursant l’assignatura d’Educació per la Ciutadania aconseguiren ficar-se dins del Parlament el dimecres 19 de novembre. Aquest dia hi havia Ple Ordinari i la pràctica totalitat de polítics van assistir-hi perquè es van debatre temes tan importants com la problemàtica de la RENFE o el pressupostos del proper any.
En un principi els alumnes van poder seguir el debat per una pantalla gegant que estava habilitada en la sala de premsa del Parlament. La majoria de mitjans de comunicació estaven presents: TV3, Antena 3, Tele5... de manera que van poder compartir i viure la feina de periodistes.







En una pausa del debat, els representants polítics els van atendre amb molta amabilitat i van concedir-los uns minuts per departir i conversar sobre temes que preocupen a la joventut. Així, van poder parlar, entre d’altres, amb José Montilla, Daniel Sirera, Joan Saura, Joan Puigcercós, Montserrat Tura i Manuela de Madre.
El proper repte és entrevistar la Ministra de Educación, Mercedes Cabrera, i visitar el Congrés dels Diputats. Els propers dies 12 i 13 de desembre un grup d’alumnes volarà a Madrid per aconseguir-lo.
Més tard, segurament al mes de gener, un altre grup volarà a Santiago de Compostela per intentar entrevistar-se amb el president de la Xunta Emilio Pérez Touriño.