dimecres, 30 de gener del 2008

Convivència cristiana 3r ESO

Els alumnes de 3er d’ESO del col·legi Jesús Salvador assisteixen a la Convivència Cristiana a Barcelona

Anaís Sánchez, Noelia Cortés, Sandra Fornieles
(alumnes de 3er d’ESO)

El dia 25 de gener a les 8:30 sortíem de l’estació dels Catalans cap a Barcelona. A l’arribar hem esmorzat en una plaça, i després ens hem dirigit cap a la casa on va morir Teresa Guash, i on es troben totes les seves pertinences, juntament amb les de la seva filla Teresa Toda. Actualment, en aquest lloc, es troben residenciades les germanes Carmelitas Teresas de San José. Ens han rebut molt bé, encara que a causa de la seva edat, no se’n recordaven d’alguns de nosaltres (els alumnes de 3er d’ESO del Col·legi Jesús Salvador.) Un dels alumnes, Jose Antonio Cortés, li ha fet un regal a la germana Teresa, una dona que en la seva infància li va cuidar.
Més tard, anàvem a una sala, on hem vist una pel·lícula que ha estat força bé. El missatge que ens ha transmès reflectia que: “Els joves som el futur de la societat”.
Després, hem visitat el jardí de la casa, on ens han fet esperar uns 10 minuts per passar al petit museu on es troben tots els records dels viatges de les germanes i les pertinences de Teresa Guash. A l’acabar aquesta visita, hem pogut observar les tombes de Teresa Guash i Teresa Toda.
Finalment, ens hem acomiadat d’algunes de les germanes que hi havien per allà i a continuació sortíem a dinar.
Així es va acabar el dia de Convivència Cristiana a Barcelona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

semblen bons nens!!! Quina classe més maca!!!