dimecres, 30 d’abril del 2008

FUTURS ESCRIPTORS


















El dia de Sant Jordi els alumnes de secundària van escriure uns relats molt originals que van corregir els diferens professors de l'etapa per tal de donar el nom dels guanyadors. Després de valorar molt la resolució van sortir guanyador Coral Martínez (1r ESO), Alan Ruíz (2n ESO), Montse López (3r ESO) i Noelia García (4t ESO).


Destacar també que l'alumna Anna Moya (4t ESO), que ja ha resultat premiada o ha quedat finalista en diferents Concursos (Joan Santamaria de Barcelona, Joan Oliver de Sabadell, Diari La Vanguàrdia...) ha arribat a la gran final del premi Ficcions que es realitza a nivell de tot Catalunya, País Valencià i Illes Balears. S'han presentat més de mil participants i només trenta han accedit a la darrera fase. Dijous 15 de maig, a l'Ateneu de Barcelona, es donarà el resultat final. El jurat està compost per prestigiosos escriptors catalans. El concurs es basava en escriure un relat en quatre parts que havien d'anar lliurant cada dues setmanes (en total, unes 30 pàgines). S'ha de destacar l'esforç i la constància d'Anna Moya que durant aquest període de creació ha hagut de "patir" els exàmens de la segona avaluació (amb notes brillants) i el viatge fi de curs a Berlín. Ànim i endavant que tenim una futura escriptora.

També ressenyar que l'exalumna Laia Díaz va guanar el premi Joan Oliver de la categoria dels alumnes de Batxillerat. Enhorabona des d'aquestes línies.