divendres, 13 de març del 2009

ARRIBA LA QUARESMA


Dins de les celebracions de la Quaresma el col·legi està realitzant diferents activitats. Els alumnes de Secundària, a banda de treballar la temàtica a la classe de religió, van fer una petita celebració a la capella de l’escola el dimecres de cendra i continuaran amb les activitats relacionades amb el lema d’aquest any “Somniem! Som terra que té futur”. A més, veuran la pel·lícula de “Billy Elliot” i realitzaran diferents activitats sobre els valors humans.
D’altra banda, a Educació Primària construiran un mural a nivell de tots els alumnes on cada classe exposarà les seves idees sobre què farien per millorar el món en què vivim.
I no ens podem oblidar dels més petits! Estan nerviosos traient una pota cada setmana a la Vella Quaresma i comptant els dies que falten perquè els hi regalin la mona de xocolata!!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agrada molt aquest colegi! fa unes coses molt xules jajaja i aquesta pàgina web està molt bé!
Ja hi han moltes ganes de que arribi setmana santa i tenir festa i també per menjar la mona jajajaja que està molt bona! Donc res que tingueu una BONA SETMANA SANTA quan arribi clar jejeje
Fins una altre nois i noies...