dissabte, 4 d’abril del 2009

COLÒNIES A MONTBLANC: NO ENS PLOU!!!!!


13:00 hores del matí
Durant aquests tres dies anirem penjant les notícies i les fotografies de les diferents activitats que estan fent els alumnes de 1r i 2n d'ESO. I la primera gran notícia és.... QUE NO PLOU! Durant aquest matí hem realitzat una visita guiada al poble de Montblanc i ens han explicat la història medieval i la llegenda de Sant Jordi. Ha estat molt interessant (el poble és xulíssim, us hi convidem a visitar-lo) i els nens s'han portat molt bé i han fet moltes preguntes. D'aquí una estona anirem a dinar i a repartir les habitacions. Els TRES MOSQUETERS (que som els "profes" Eulàlia, Joan i Josep) som conscients que dormirem poc aquesta nit... però el que no saben els nostres alumnes és que demà a la nit, quan el cansament i la son s'apoderi dels nois i noies, passarem per les habitacions a pintar-los la cara! Penjarem aquestes fotografies divendres al matí.
Aquesta tarda farem "Jocs malabars" i per la nit una ginkana per l'exterior de l'alberg. A les vuit del vespre tornarem a penjar més fotografies. Esperem que els pares (que descansats us heu quedat!!!!!!) aprofitin per anar a sopar a un restaurant, anar al cinema o fer un passeig... :):)I
Si aneu baixant en la pàgina web podreu veure més notícies i fotografies del dia.

Fins aviat!!!


ELS TRES MOSQUETERS


2 comentaris:

Jesús Salvador ha dit...

Hola als tres mosqueters!!!, on us heu deixat a D'Artagnan? :) Ja veig que heu anat evolucionant molt bé amb les Tic i quasibé són notícies en directe. Aqui a Sabadell, ara mateix tampoc plou, a veure quan dura.... M'alegro que tot vaig molt bé que us estigueu divertint, i lo del kilet és fàcil de solucionar, unes quantes voltes corrents amb els que no us deixin dormir i llestos!!! jajajaj, apa, espero que tingueu una mol bona nit, que continui fent molt bon temps i fins a la tornada.

Una abraçada

Pilar

Anònim ha dit...

Gran idea aquesta