dijous, 8 d’octubre del 2009

NOTÍCIES DE PASTORAL


El temps passa i hem arribat al mes d'octubre!!! El dia 15 celebrarem el dia de Santa Teresa, patrona de la nostra escola, amb diferents activitats. L'acte central serà a les 10:30 del matí quan tots els alumnes de l'escola surtin al pati per llegir alguns textos referents a Santa Teresa i per cantar tots junts, a més de reflexionar una mica sobre els valors que ens va transmetre. Ara sí... els que s'ho passaran molt bé seran els nens d'Educació Infantil que aniran a passar el dia al Parc de les Morisques!!!


D'altra banda, comentar que el 18 d'octubre celebrarem el dia del Domund on recordarem els missioners i missioneres que posen la seva vida a disposició dels altres. Cal destacar que la nostra escola està col·laborant amb el col·legi i la casa llar d'Azua (República Dominicana) on les Germanes de la nostra Congregació estan fent una tasca encomiable. Adjuntem alguna fotografia i l'enllaç on es pot contemplar més detingudament el nostre projecte.


Ah! I a finals de mes tots els cursos d'Educació Secundària aniran de Convivències Cristianes a Montserrat on celebraran una Eucarisitia i faran una mica de senderisme... que no va malament per rebaixar els quilets que hem agafat a l'estiu...


Us anirem informant puntualment a més d'anar penjant les fotografies perquè pogueu veure que bé s'ho passen els vostres fills!!!