dilluns, 20 de juny del 2011

COLÒNIES PORT AVENTURA












Que bé que ens ho vam passar! Dragon Kan, Tren de la Mina, caiguda lliure.... quina emoció! Van ser dos dies superdivertits amb les atraccions i els espectacles! A més, vam dormir a un hotel en habitacions de quatre amb la nostra televisió, el nostre aire condicionat... vaja, que ens vam sentir grans i independents! I per dinar un buffet lliure boníssim!
Per la nit vam estar xerrant a una plaça que hi havia a l'entrada de l'hotel fins a la una compartint l'estona amb els professors que, per cert, ens vam felicitar pel nostre comportament!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Holaa :) soc la Ji. He entrat en aquesta pagina per veure com anava tot al Jesus Salvador, pero veig que tot va be :) M'alegro que tots esteu be i us ho esteu passant tant be :)

Records desde Nova York!

Ji ha dit...

Hola soc la Ji :) he entrat a la pagina per veure com estaveu tots, pero veig que tots esteu molt be. M'alegro que tot hos vagi be :) Espero que els professors y les professores estiguin tots be. La Marta, l'Anna Cliville, l'Anna Panea, la Lourdes, l'altre Marta, L'Isabel, el Rupert,la Francesca,etc. Ah! i les germanes i la Dorita i la Maruja :) Tambe la Gloria.Espero que estiguin be.

Espero que tot segueixi anant be. L'any que be anire al col.legi a visitar-vos! :)

Records desde Nova York