dimarts, 28 de juny del 2011

MARXA SOLIDÀRIA



Us informem que la recaptació de la Marxa Solidària va ser de 1415 euros. Gràcies a tots per la vostra col:laboració!

dilluns, 20 de juny del 2011

COLÒNIES PORT AVENTURA












Que bé que ens ho vam passar! Dragon Kan, Tren de la Mina, caiguda lliure.... quina emoció! Van ser dos dies superdivertits amb les atraccions i els espectacles! A més, vam dormir a un hotel en habitacions de quatre amb la nostra televisió, el nostre aire condicionat... vaja, que ens vam sentir grans i independents! I per dinar un buffet lliure boníssim!
Per la nit vam estar xerrant a una plaça que hi havia a l'entrada de l'hotel fins a la una compartint l'estona amb els professors que, per cert, ens vam felicitar pel nostre comportament!

divendres, 17 de juny del 2011

EUCARISTIA FINAL DE CURS

Ahir vàrem celebrar una eucaristia a l'església de Sant Fèlix com a cloenda del curs 2010-11. Aprofitem també per despedir als nens i nenes de 4rt d'ESO que el curs vinent inicien una nova etapa. Els hi desitgem molta sort!!!

ENE VEIEM EL CURS VINENT!!!

BON ESTIU!!!

Accediu al canal TV per veure el video.

divendres, 3 de juny del 2011

BON DIA!!!

Bon dia!!!

Això ja s'ha acaba, després d'un bon esmorzar, ja hem fet motxil.les i ara fent ja les últimes activitats, tot i que no fa massa bon temps l'aprofitarem!!!

Intentarem penjar l'ultim video.

Fins a la tarda!!!

Quin dia!

Hola papis ja hem passat el nostre segon dia de colònies i ens ho estem passant molt bé. El temps és bo: sol, núvols i per la tarda un ruixadet. Com veureu hem pogut fer piscina, l'excursió del maqui "caracremada" i per la nit la disco.
Us emplacem a clicar l'enllaç on trobareu el vídeo que tenim al canal TV del cole.



Volem saludar als companys de Cicle Inicial i Mitjà que sabem ho estan passant molt bé.
De nou volem agrair la bona acollida que hem tingut per part de consistori per poder fer ús d'Internet.
Finalment, emplaçar-vos a retrobar-nos aquesta tarda al voltant de les 17h a la parada dels autobusos de la gran via i us explicarem tot el que hem fet. Venim molt cansats i a alguns ja ens falta la veu. FINS LA TARDA.