divendres, 31 de gener del 2014

CELEBRACIÓ DEL DENIP

Al col·legi hem celebrat el  DENIP (dia escolar de la no-violència i la Pau) una diada de la que hem gaudit tot els membres de la comunitat educativa. Ho hem fet  amb activitats diverses i variades.
D’una banda, hem confeccionat un mural tipus còmic sobre una història del colom de la Pau, el qual podeu veure i llegir a la porxada de l’escola. També hem decorat les finestres de les classes, amb coloms i mans (les mans com a símbol d’unió, d’amistat i de relació amb el lema d’enguany  “PER TU... M’ARRISCO”). A les classes s'han realitzat activitats relacionades amb el tema.  durant tota la setmana.
D’altra banda, hem realitzat un acte comunitari al pati del col·legi a les 12h 15m per tal de commemorar aquest dia. Per donar el tret d'inici a l'acte sonava la cançó que hem fet servir de lema aquest any “Obre els ulls” dels Catarres, seguidament, s'ens ha parlat sobre la importància d’aquest dia i del perquè el celebrem; també hem cantat tots junts la cançó de “La Pau és aquí”, que  és una traducció del “Heal The World” de Michael Jackson. Els alumnes de 4t d’ESO han realitzat la lectura d’un pregó amb valors, desitjos i somnis, tot seguit hem fet un minut de silenci per la Pau al món i amb les mans agafades hem resat un Parenostre. Per acabar l'acte s’ha cantat el “Swing de la Pau” que els alumnes han acompanyat amb gestos.
Un acte multitudinari, ple d'emocions, desitjos i somnis per a que entre tots intentem CONSTRUIR UN MÓN EN PAU.