divendres, 25 d’abril del 2014

CARAMELLES A CICLE INICIAL

Els alumnes de Cicle inicial ena han ofert unes grans actuacions de caramelles amb danses i cançons per celebrar el goig de la Pasqua.

D’una banda, els alumnes de primer han realitzat un ball de cascavells, els de 1r A “el ball de cascavells tradicional” i els de 1r B “el ball de cascavells de Merola.” Aquests balls han sigut bastant complicats, però força entretinguts i divertits, ja que feien sonar els cascavells mentre dansaven i movien els peus. Després, ens han cantat la cançó “Jesús t’estima” de Kairoi, tot gesticulitzant-los.

D’altra banda, els alumnes de segon ens han exposat dues danses de bastons, els de 2n A ens han ofert “la boja” i els de 2n B “el Virolet”. Finalment, han acabat cantant “les Benaurances” de Kairoi.

Mentre preparàvem aquests balls i cançons, ens ho hem passat molt bé, tot aprenent vocabulari nou amb les cançons i valors com la cooperació, mitjançant les danses tradicionals. Visca la Pasqua!
T'animem a comentar aquesta notícia, i recorda que totes les fotografies de l'activitat ja són a la plataforma clcikedu de l'escola.