dilluns, 2 de febrer del 2015

5È VISITA EL PUNT BLAU DE CAN LLONG

Durant aquestes dues setmanes, 5è ha visitat El punt blau de Can llong com activitat dins del pla d’Agenda 21. Aquesta deixalleria ens permet, des de fa 20 anys, portar tot allò que no podem llençar als nostres contenidors més propers.

En primer lloc es va realitzar una explicació teòrica amb l’objectiu de transmetre als alumnes unes nocions bàsiques de les quantitats i característiques dels residus municipals i els principals impactes ambientals que provoquen. També, els van explicar en què consisteix la regla de les 3R i els van comunicar un seguit de pautes per a realitzar una correcta separació domiciliària dels residus. A tots els alumnes els va cridar molt l’atenció el que feien amb els residus, ja que no s’imaginaven la gran repercussió dels seus actes en el medi ambient.
A continuació, els alumnes van realitzar un recorregut per la deixalleria i finalment van fer una activitat lúdica i didàctica.
Us animem a comentar aquesta notícia, i recorda que totes les fotografies de l'activitat ja són a la plataforma clickedu de l'escola.