dijous, 18 de febrer del 2016

ACTUALITAT I-4

Hola famílies,

   Aquí teniu un recull d'algunes de les darreres activitats realitzades a I-4. Ja sabeu que si voleu veure totes les fotos, heu d'accedir a la  plataforma clickedu de l'escola.



DIJOUS GRAS

Un any més hem passat el carnestoltes de forma esbojarrada i divertida. Per no oblidar-nos de la tradició, el dijous gras, vam preparar un bon tiberi. Entre tothom, nens, famílies i escola vam organitzar un esmorzar d’allò més suggerent: truites, butifarres, llardons, coques i pa amb tomàquet o amb oli, segons els gustos.

Va arribar tant de menjar a la classe que vam tenir mercaderia per repetir i fer un bon berenar…





FEM MÀSCARES

Com a treball plàstic de Carnestoltes els nens  i nenes estem preparant unes súper màscares de guix. La veritat és que són molt complicades  i els vostres nens han sigut tant  valents que per una estona s’han convertit en mòmies… No sé com ho han fet, però el guix a la cara no els ha fet quedar-se muts…n’hi havia que no paraven de xerrar!!!.
Després de secar-se bé cal donar-li color i per últim els darrers tocs amb el barnís i la purpurina…Què seria de la vida sense purpurina!!!.

Ens ho hem passat molt bé i tots estan desitjant emportar-se-la a casa.





TREBALLEM ELS OFICIS

Durant una bona part d’aquest trimestre els vostres fills han anat fent un tastet per diferents oficis.
A la porta del nostre passadís va aparèixer un mural d’una nena. Van acordar dir-li Anna i cada setmana hem hagut de vestir-la adequadament, segons l’ofici que desenvolupava i al costat hem anat posant les sis paraules més representatives de cada treball.
En primer lloc vam fer de jardiners i vam plantar unes llenties que van veure crèixer.
La segona setmana  vam fer de cuiners. Aquests dies vam fer una súper pizza gegant a la classe que estava boníssima i cada nen va poder enfornar a casa una pizza més petita.
La tercera setmana vam fer de bibliotecaris. Vam decidir que la nostra biblioteca es diria: SOL BRILLANT.  Cada nen i cada nena es va fabricar el seu propi carnet per poder entrar  i agafar contes.
Finalment,  la última setmana, farem de carters i carteres. Cada nen  ha preparat una carta per un company de la classe. Hem fet un dibuix amb un petit missatge  que enviarem amb un sobre que també han escrit ells mateixos.
Esperem que us hagi fet aprendre una  pila de coses noves.




Us animem a comentar aquesta notícia i recordeu que totes les fotografies ja són a la plataforma clickedu de l'escola.